Deze nieuwsbrief is een uitgave van Stichting Klavertje 2. Wij houden onze vrienden, donateurs en andere geïnteresseerden graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Nieuws over Lotte en Roos, over het Ushersyndroom, onze stichting en over alle activiteiten & acties zullen wij altijd als eerste via de nieuwsbrief met jullie delen. Wil je meer weten over onze stichting, kijk dan op onze website of onze facebook-pagina
Happy • on Friday lanceert: The Power Project 
“Vrouwen weer laten stralen,” is wat initiatiefneemster en oprichtster van Happy • on Friday wil. Met hulp van de beste Nederlandse fotografen, topstylisten, de crème de la crème op hair & make-up gebied en in samenwerking met de fotoacademie Amsterdam, wordt er een portret gemaakt van vrouwen die een zware tijd achter de rug hebben. Op vrijdag 12 mei 2017 opende de 2-daagse expositie waar 14 portretten werden tentoongesteld in de House of Orange Studio’s in Amsterdam. Hierbij zat ook het portret van Lotte, gefotografeerd door Alek Bruessing. 

 
In de vorige nieuwsbrief van december deden we een oproep voor een bestuurslid om ons bestuursteam te versterken. Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Arijan Bakker per 1 mei is toegetreden tot ons bestuur. Arijan is een studiegenoot van Simon, de vader van Roos en Lotte. Tijdens hun jaarlijkse reünie van studievrienden is Arijan goed op de hoogte gebleven van het wel en wee van de Klavertjes. Arijan is geboren en getogen in Waterland en daar woont hij nu nog steeds. Met zijn ervaring als manager en bestuurder van scholen neemt hij goede bestuurlijke ervaring mee. Hij draagt graag bij aan de bekendheid van het Syndroom van Usher en de activiteiten van Klavertje 2 en de ondersteuning van Roos en Lotte in het bijzonder. Het bestuur bestaat dus nu uit: Gijs Druijf (voorzitter), Linde Klaver (secretaris), Hiske Gerbrandy (penningmeester), Rick Kops (lid en voorzitter van de commissie activiteiten) en Arijan Bakker (lid)
Wieke zuur, een vriendin van Linde Klaver, heeft op 20 mei de halve marathon van Leiden voor Stichting Klavertje2 gelopen. Ze heeft hierbij ongeveer 100 euro opgehaald! We zijn super trots! 

Afgelopen meivakantie was het Steekneuzenkamp bij hockeyclub Pinoké. Ongeveer 120 kinderen en 26 begeleiders hebben van de drie dagen kamp een groot succes gemaakt. Tijdens het kamp liepen de de staffers gekleed in Stichting Klavertje2 shirts. We zijn ontzettend blij dat de Stichting op deze leuke wijze weer onder de aandacht is gebracht en voelen ons ontzettend gesteund!

We zijn super trots om te presenteren dat Alkmaarse roeivereniging; ARZV tijdens de jeugd- en juniorencompetitie van het district Noord-Holland (kortweg DiNHo) €140,- op heeft gehaald door allerlei zelfgemaakt lekkernijen te verkopen aan de aanwezigen. 
De Valentijnsactie van de Bergense Scholengemeenschap, de middelbare school waar Lotte en Roos beide op gezeten hebben, heeft door middel van de verkoop van rozen 200 euro opgehaald voor de stichting! 
KOM IN ACTIE!
Kom je net zoals Jan en Charlie in actie voor Stichting Klavertje 2? Zeer binnenkort komt er op de website een platform voor mensen die zelf een actie willen opzetten voor de stichting. Houd dit in de gaten of neem contact met ons op. 
Onze contactgegevens: 
st.klavertje2@gmail.com
www.stichtingklavertje2.nl
facebook: Stichtingklavertje2