Actie: Airco te koop voor een voordelige prijs!

Stichtingklavertje brengt een geweldige actie met zich mee namelijk een goedkope airco kopen voor een aangename prijs! Airco kopen doe je hier! Mis deze kans niet!

StichtingKlavertje2 brengt deze dag een aanbieding met zich mee! Namelijk een airco kopen voor een voordelige prijs! Naast de ziekte Usher waar wij het vaker over hebben zoals we alreeds vermelden is dat een erfelijke ziekte waar geen behandeling voor is.

Proberen wij ook dagelijks/wekelijks/maandelijks berichten te posten die van aantrekking zal zijn voor jou. Linde zette de website op met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de Usher. Maar naast deze onderzoek brengen wij ook graag in het licht wat leuk en aangenaam is. Denk maar bijvoorbeeld aan een voordelige airco die jij kan krijgen voor een aangename prijs! Zonder er maar iets van af te doen kun je lekker genieten in de zomerse dagen met een airco aan je zij.

Ongeacht de temperatuur deins jij niet weg van deze airco! Samen met familieleden hebben wij de Stichting Klavertje 2 opgezet. Met als doel om zoveel mogelijk informatie te delen met de buitenwereld. Doe jij er ook aan mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *