Culinair Oudorp van de Heren van Oudorp

Op 3 februari organiseerde de Stichting Heren van Oudorp het evenement Culinair Oudorp. Dat organiseerden zij voor de vierde keer. Op deze avond kwamen in vier woonkamers in Oudorp, op loopafstand van elkaar, bekende restaurateurs koken. In totaal werden ruim 120 gasten ontvangen, verdeeld over vier groepen, die elk uur een ander huis bezochten. Ter afsluiting was er een eindfeest op de tennisbaan met zanger, etc.
Zoals bij elk evenement dat de Heren van Oudorp organiseren, gaan de baten naar goede goelen. De Heren hebben  1500,- aan Klavertje2 gechonken.  Zij hopen dat ze daarmee weer goed kunnen bijdragen aan de doelstellingen van de stichting Klavertje 2.
oudorpcul
oudorpcul2